EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι

Η Χίμκι επικράτησε εκτός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ρίμας Κουρτινάιτις και Τάιρις Ράις να μιλούν μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη σπουδαιότητα του "διπλού" σε βάρος των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Η Χίμκι έκανε νίκη - δήλωση εν όψει της συνέχειας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (82-85) με αποτέλεσμα να "πατήσει" ακόμη πιο γερά στα πόδια της, με φόντο την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague. Δεν είναι όμως μόνο η εκτός έδρας νίκη που ενθουσιάζει, όσο το γεγονός πως φέτος η ρωσική ομάδα έχει κάνει το 2/2 απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρίμας Κουρτινάιτις ανέφερε πως " παίξαμε πραγματικά καλή άμυνα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και βγάλαμε ενέργεια. Κάναμε λιγότερα λάθη απόψε σε σχέση με ό,τι έγινε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Διδαχτήκαμε πράγματα από εκείνο το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Είναι μια μεγάλη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Τάιρις Ράις δήλωσε: " Είναι μια μεγάλη, μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη για εμάς. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ δυνατά για να τα καταφέρουμε. Κι έτσι έγινε. Είναι σημαντικό επίτευγμα ότι πήραμε τη νίκη εδώ. Εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Κάποιες φορές σκοράρω περισσότερο, άλλες οργανώνω. Τα πάντα για να πάρει τη νίκη η ομάδα, γι αυτό γίνεται όλη η προσπάθεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ