EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Στρασμπούρ

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Στρασμπούρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα την Στρασμπούρ στην Μαδρίτη με 97-65 και ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως η ομάδα του βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ροντρίγκεθ: "Ήμασταν κουρασμένοι στο ξεκίνημα της σεζόν'.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού βρέθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε εύκολα στην Ισπανία την Στρασμπούρ με 97-65. Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως η ομάδα του βελτιώνεται, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σχολίασε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν κουρασμένοι στην έναρξη της σεζόν.

Πάμπλο Λάσο (προπονητής Ρεάλ): "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Στρασμπούρ, η οποία ήταν ανταγωνιστική στην διοργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Περάσαμε δύσκολα για να προκριθούμε στο TOP-16. Όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι δείξαμε βελτίωση. Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας και παίζουμε όπως θέλουμε. Είναι δύσκολο για τον κόσμο να καταλάβει πως κάποιες φορές και οι ήττες κάνουν καλό. Δεν είμαστε απόλυτα χαρούμενοι με τα όσα κάνουμε μέχρι τώρα φέτος. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Στο TOP-16 θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Σέρχιο Ροντρίγκεθ (παίκτης Ρεάλ): "Τις τελευταίες τρεις βδομάδες έχουμε δείξει τεράστια βελτίωση και αυτός είναι ο λόγος που περάσαμε στο TOP-16. Ήμασταν ιδιαίτερα κουρασμένοι στο ξεκίνημα της σεζόν και για αυτόν τον λόγο δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πέρσι κατακτήσαμε τα πάντα, οπότε κάπου... αδειάσαμε. Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε και θέλαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Ήταν τρεις βδομάδες ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς. Στα δύσκολα όμως δείξαμε χαρακτήρα. Ύστερα από την ήττα μας στο Βελιγράδι από τον Αστέρα, βελτιώσαμε την άμυνα μας σε μεγάλο βαθμό".

Βινσέ Κολέ (προπονητής Στρασμπούρ): "Νομίζω πως δεν έχουμε να πούμε πολλά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ρεάλ και την Στρασμπούρ. Έλπιζα πως θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε στην αρχή κάποιες ευκαιρίες που είχαμε ώστε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια πήρε μπρος ο Ροντρίγκεθ, ενώ ακολούθως όλη η ομάδα της Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά και έφτασε στη νίκη. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε παίζοντας άμυνας ζώνης στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα παίζει η Ρεάλ. Μοίρασαν 36 ασίστ. Εκπληκτικό νούμερο, δείγμα του ταλέντου τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ