EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Σάσαρι

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Σάσαρι

Οι Οκτάι Μαχμουτί, Εμίρ Πρέλτζιτς και Ρομέρο Σακέτι, μίλησαν για την αναμέτρηση Νταρουσάφακα - Σάσαρι, με τους Τούρκους να κερδίζουν το ματς με σκορ 83-74.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Νταρουσάφακα - Σάσαρι, οι πρωταγωνιστές του ματς.

Οκτάι Μαχμουτί (Νταρουσάφακα): " Aς είμαστε ειλικρινείς. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ. Είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ, κάτι πολύ σημαντικό. Εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον, σε ένα παιχνίδι που ξέρουμε πως δεν παίξουμε καλό μπάσκετ. Ήμασταν αρκετά άστοχοι, χάσαμε πολλά σουτ και δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση.

Είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και εμείς τα χάσαμε. Στο τέλος όμως παλέψαμε και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία και πήραμε, έχοντας και τη τύχη με το μέρος μας. Στο τέλος φτάσαμε στο σημείο να κερδίσουμε και με 9 πόντους, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς".

Εμίρ Πρέλτζιτς (Νταρουσάφακα): "Ήμασταν αρκετά νευρικοί στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος λειτουργήσαμε περισσότερο σωστά και ήμασταν περισσότερο μαχητικοί στην άμυνα. Η άμυνα μας ήταν σε καλή μέρα, αλλά επιθετικά χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Ναι, μπορεί να σημειώσαμε 83 πόντους, αλλά το παιχνίδι μας δεν ήταν τόσο καλό. Χρειάζεται να βελτιωθούμε στην επίθεση. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς, γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη διοργάνωση. Πρέπει να συνεχίζουμε παίζοντας καλύτερο μπάσκετ".

Ρομέο Σακέτι (Σάσαρι): "Είχαν ένα αβαντάζ 20 ριμπάουντ. Παίξαμε όμως καλή άμυνα. Κάναμε βέβαια τρία μεγάλα λάθη στα τελευταία 40'' που μας στοίχισαν. Είχαμε φάουλ να δώσουμε, έπρεπε να κάναμε φάουλ, αλλά δεν κάναμε κανένα. Έβαλαν δύο εύκολα καλάθια σε εκείνο το διάστημα. Ακολούθως κάναμε λάθος σε προσπάθεια μας να βάλουμε ένα μεγάλο σουτ. Δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε χαλαροί στα τελευταία 30'', έχοντας να δώσουμε δύο φάουλ. Έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Ο Γκόρντον μας δημιούργησε προβλήματα, όντας καθοριστικός σε κρίσιμες στιγμές".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ