EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Αναντολού Εφές

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές νίκησε με 72-68 εκτός έδρας την Νταρουσάφακα. Ο Μαχμουτί στάθηκε στα λάθη και στις βιαστικές επιθέσεις των παικτών του, ενώ ο Ίβκοβιτς επεσήμανε πως η Εφές πήρε δίκαια την νίκη, καθώς ήταν ανώτερη στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την αναμέτρηση, στην οποία η Εφές πήρε την νίκη επί της Νταρουσάφακα εκτός έδρας με σκορ 68-72.

Οκτάι Μαχμουτί (Νταρουσάφακα): "Είχαμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Το κακό είναι ότι δεν μας βοήθησαν οι αναπληρωματικοί μας παίκτες. Κάναμε βιαστικές επιθέσεις στο ματς, αλλά και αρκετά εύκολα λάθη. Είχαμε μόλις 1 ασίστ και 9 λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στην συνέχεια αντιδράσαμε, φτάσαμε κοντά στο να γυρίσουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Nτούσαν Ίβκοβιτς (Εφές): "Νομίζω πως πήραμε δίκαια την νίκη, καθώς ήμασταν καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στο τέλος κόντεψε να μας στοιχίσει το γεγονός πως κάναμε δύο σερί λάθη, δίνοντας και με φάουλ βολές στον Ουίλμπεκιν να σκοράρει. Ευτυχώς όμως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να προκριθούμε".

Τζαμόν Γκόρντον (Νταρουσάφακα): "Κάναμε αρκετά εύκολα λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έβαλαν ορισμένα δύσκολα σουτ. Νομίζω ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι σε αυτό το παιχνίδι. Τους πλησιάσαμε στο σκορ στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν ρίξεις μία ματιά στα στατιστικά βλέπεις πως καμία ομάδα δεν μέτρησε πολλές ασίστ. Και οι δύο ομάδες κάναμε αρκετά λάθη. Χάσαμε από μία ομάδα που διαθέτει έναν καλό προπονητή, αλλά και καλούς παίκτες".

Τόμας Ερτέλ (Εφές): "Ήταν ένα ιδιαίτερο σκληρό ματς. Μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ στην τελευταία περίοδο. Έπαιξαν καλή άμυνα στο τέλος, αλλά καταφέραμε και πήραμε την νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ