EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζιελόνα Γκόρα

"Οι τρεις άμυνες στο τέλος μας έδωσαν τη νίκη", τόνισε ο Πασκουάλ, ενώ ο Φιλιπόφσκι τόνισε πως η Μπαρτσελόνα τιμωρεί κάθε λάθος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου παίκτες και προπονητικό-τιμ από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ζιελόνα Γκόρα.

Πασκουάλ: "Οι τρεις άμυνες στο τέλος μας έδωσαν τη νίκη"

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, είπε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη, σε ένα ματς που είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα σαν ομάδα. Είχαμε μία κακή αρχή στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μας κάνει ένα επί μέρους σκορ 12-2 που επηρέασε στη συνέχεια την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας και ακολούθως παίξαμε πιο έξυπνα, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ήταν μία στιγμή στο τέλος της τρίτης περιόδου και στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου που δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση.

Σταματήσαμε να σκοράρουμε με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε πρόβλημα στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να βρεθούμε κοντά στο σκορ. Καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί βγάλαμε τρεις καλές άμυνες. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τον τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη αλλά κρατώ το γεγονός πως η ομάδας μας ανέκαμψε, κάτι που ήταν απαραίτητο ώστε να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και αυτό κρατάμε".

Φιλιπόφσκι: "Η Μπαρτσελόνα τιμωρεί κάθε λάθος"

Ο προπονητής της Ζιελόνα Γκόρα, είπε τα εξής: "Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα η οποία τιμωρεί γρήγορα κάθε λάθος της αντίπαλης άμυνας. Κάναμε αρκετά λάθη σε κρίσιμες στιγμές, χάσαμε ριμπάουντ και αρκετές βολές. Προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά χάναμε τα ριμπάουντ ύστερα από τις άστοχες βολές τους. Η Μπαρτσελόνα έχει δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Δίνουν πάντα τον καλύτερους τους εαυτό. Ήμασταν κοντά στο να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στον κόουτς Πασκουάλ, του εύχομαι τα καλύτερα, τόσο σε εκείνον, όσο και στη Μπαρτσελόνα. Συνεχίζουμε".

Λαουάλ: "Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα"

Ο Σέιν Λαουάλ της Μπαρτσελόνα σχολίασε: "Κάναμε κακή αρχή στο παιχνίδι στη πρώτη περίοδο και στην τρίτη δεν ήμασταν επίσης καλοί. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι καλή ομάδα και έβαλε αρκετά μεγάλα σουτ. Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να λειτουργήσουμε καλύτερα στο μισό γήπεδο. Είναι ακόμη νωρίς, είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Είναι σίγουρο πως θα βελτιωνόμαστε".

Μολντοβεάνου: "Ήταν ένα δύσκολο ματς"

Ο παίκτης της Ζιελόνα Γκόρα σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και χάσαμε στα τελευταία λεπτά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ