EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι Τσάβι Πασκουάλ, Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, μίλησαν για το Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία οι Καταλανοί νίκησαν με 100-98.

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): " Εκπληκτικό παιχνίδι. Ήταν ένα ωραίο ματς για τους φιλάθλους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που νικήσαμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την στήριξη τους. Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής για να πάρουν την νίκη, τα έδωσαν όλα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και πιστέψαμε στην νίκη. Ψάχναμε τον Ντόλμαν στο τέλος και έβαλε τα μεγάλα σουτ που μας έδωσαν την νίκη".

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): "Κάναμε ό,τι έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος αλλά κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την ήττα δυνατοί και περισσότερο έξυπνοι. Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γκρουπ".

Τζάστιν Ντόλμαν (Μπαρτσελόνα): "Είναι τρομερό το συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, χαρούμενος που έβαλα το σουτ στο τέλος δίνοντας την νίκη στην ομάδα μου. Με βρήκαν οι συμπαίκτες μου στο προτελευταίο σουτ και μετά ήθελα να πιέσω ώστε να κλέψω την μπάλα, όπως και έγινε, βάζοντας στην συνέχεια το καθοριστικό σουτ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την τρομερή στήριξη του. Αποδείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε την κάθε ομάδα".

Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Είναι μία σκληρή ήττα την οποία δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς. Κάναμε πολλά λάθη στην δεύτερη περίοδο, βελτιωθήκαμε στην τρίτη περίοδο και στο τέλος ήμασταν κοντά στο να πάρουμε την νίκη. Όμως, αναλωθήκαμε και πάλι σε λάθη σε κρίσιμες στιγμές τα οποία και πληρώσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ