EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Καρσίγιακα

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Καρσίγιακα

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και εκθείασε τον Ναβάρο που έφτασε τις 1.000 συμμετοχές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Απογοητευμένος από την άμυνα ο Ουφούκ Σαρίτσα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Καρσίγιακα, στον οποίο οι Καταλανοί νίκησαν με το επιβλητικό 107-79.

Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής Μπαρτσελόνα): "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, ειδικά στην επίθεση, σκοράροντας πολλούς πόντους και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Βρήκαμε ρυθμό και στα δύο ημίχρονα. Ο αντίπαλος πέτυχε 79 πόντους, αλλά σημείωσαν πολλούς πόντους απέναντι σε καλές άμυνες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ναβάρο που έφτασε τις 1.000 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είναι απίστευτο το κατόρθωμα του. Μας βοήθησε αρκετά στο παιχνίδι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που παρόμοιο του δύσκολα θα ξαναδούμε. Είχαμε την τύχη και την χαρά να τον δούμε να παίζει μπάσκετ".

Ουφούκ Σαρίτσα (προπονητής Καρσίγιακα): "H κακή μας άμυνα ευθύνεται που χάσαμε. Έπρεπε να παίζαμε πιο δυνατά. Δεν γίνεται να αφήνεις τον αντίπαλο σου να σκοράρει τόσους πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Ήταν αδύνατο να κερδίσουμε παίζοντας τόσο άσχημα. Έχουμε απουσίες και αναμένω τους παίκτες μας να επιστρέψουν. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζουμε συνεχώς δύσκολες ομάδες σε Τουρκία και Ευρώπη. Με τις επιστροφές των παικτών μας θα βελτιωθούμε. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που μας στήριξε".

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (παίκτης Μπαρτσελόνα): "Παίξαμε καταπληκτικά στην επίθεση. Η ομάδα μας βελτιώνεται συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε βάθος στο ρόστερ μας και όποιος παίκτης έρχεται από τον πάγκο μας βοηθάει. Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει, ειδικά μέσα στο 2016. Είναι καλό όμως που παίζαμε καλά από τόσο νωρίς. Είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογημένος που έφτασα τα 1.000 παιχνίδια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα".

Σέιλ Λαουάλ (παίκτης Μπαρτσελόνα): Ήταν μία καλή νίκη για εμάς. Είχαν απουσίες, καθώς έπαιζαν χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες, αλλά κάναμε καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Παίξαμε καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο στη διοργάνωση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ