EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ρεάλ

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ρεάλ
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι, την ίδια ώρα που ο Πάμπλο Λάσο όντας ανακουφισμένος έπλεξε το εγκώμιο της Μπάμπεργκ

Μετά το τέλος του αγώνα πρώτος τον λόγο πήρε ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος δήλωσε: " Η σωστή ερώτηση αυτή τη στιγμή είναι: μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο; Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Παλέψαμε με ό,τι είχαμε. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα που σημείωσε απίστευτα καλάθια. Τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με 8/11 τρίποντα με τον Ρέγιες να έχει 3/3 και τον Γιούλ επίσης. Καταφέραμε να μείνουμε μέσα στο ματς κάτι που ήταν πολύ δύσκολο εξαιτίας του εκνευρισμού μας. Φυσικά και είμαστε εκνευρισμένοι και λυπημένοι, όμως δεν τα παρατάμε. Θα προσπαθήσουμε ακόμα μία φορά. Είμαστε ήδη επιτυχημένοι και έχουμε δώσει εξαιρετικά παιχνίδι. Μπορώ να ζητήσω από την ομάδα μου κάτι καλύτερο κι αυτό θα κάνω διορθώνοντας κάποια μικρά λάθη που μας κόστισαν, όμως παλέψαμε μέχρι τέλους".

Από την πλευρά των νικητών ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε: " Νομίζω ότι επιστρέψαμε μετά το ξεκίνημα όπου ο αντίπαλος έπαιξε με πολύ καλό ρυθμό και ενθουσιασμό. Νομίζω ότι το ροτέισον μας μάς έδωσε πολλά. Κάναμε κάποιες καλύτερες κινήσεις επιθετικά. Ψάξαμε για ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλό προβάδισμα, όμως φανήκαμε κάπως κουρασμένοι, το οποίο είναι φυσικό μετά το Σαββατοκύριακο που είχαμε. Στο τέλος πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ο Μίλερ ήταν απίστευτος κι ήταν αυτός που επέτρεψε στον αντίπαλο να επιστρέψει. Νομίζω ότι η Μπάμπεργκ κάνει μία απίστευτη διοργάνωση. Αξίζουν όλα όσα παίρνουν γιατί παίζουν εξαιρετικά. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ