EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Μάλαγα

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Μάλαγα

Η Μπάμπεργκ έγινε η πρώτη ομάδα που σταμάτησε φέτος την Μάλαγα και οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι οι Γερμανοί άξιζαν αυτή τη νίκη

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με την Μάλαγα, ενώ αναφέρθηκε στην προσθήκη του Λεόν Ραντόσεβιτς. Από την άλλη πλευρά έφτασε για πρώτη φορά φέτος η ώρα της... αυτοκριτικής για τον Χουάν Πλάθα.

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): " Το καλύτερο πράγμα που κάναμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο όταν και είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ ήταν ότι ελέγξαμε την επιθετικότητα μας. Κάναμε μία ομαδική προσπάθεια στην άμυνα. Κι όταν κρατάς την Μάλαγα περίπου στους 50 πόντους τότε έχεις κάνει καλή δουλειά. Ο Λεόν Ραντόσεβιτς είναι η κατάλληλη προσθήκη για εμάς. Είναι νέος αλλά έμπειρος και ξέρει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχει καλούς συμπαίκτες που βοηθάνε έναν παίκτη να εισαχθεί στην καινούρια του ομάδα. Η σημερινή νίκη είναι ένα βήμα μπροστά προς το ΤΟΡ 16 για εμάς. Κάναμε ακόμα ένα βήμα".

Χουάν Πλάθα (Μάλαγα): " Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ. Έπαιξαν με περισσότερη δίψα από εμάς. Ήθελαν πραγματικά τη νίκη κι εμείς δεν το είχαμε αυτό. Ξέρουμε ότι μπορούμε να χάσουμε κάθε παιχνίδι. Όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις καταστάσεις, χάνοντας τη μάχη των ριμπάουντ και τα υψηλά ποσοστά τους στις ασίστ. Αυτό σημαίνει ότι παίξαμε πολύ άσχημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ