EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης

Στην καλή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι απομένει ένα ακόμα παιχνίδι και η Ρεάλ θα πρέπει να κερδίσει

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος από τους παίκτες μου. Αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Κάναμε καλή δουλειά σε όλο το ματς. Παίξαμε καλή άμυνα. Ξέραμε ότι τον Κέι Σι Ρίβερς κι ήταν αυτός που τους κράτησε. Κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Πήραμε σπουδαία νίκη, απέναντι σε σπουδαία ομάδα που έχει σπουδαίο κόουτς και παίζει σπουδαία στη διοργάνωση. Ήταν το 9ο παιχνίδι του ομίλου. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στο ΤΟΡ 16. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς, δήλωσε: " Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Σήμερα είδαμε δύο παιχνίδια. Στα πρώτα 20 λεπτά κάναμε επίδειξη πολύ καλού μπάσκετ. Ότι θέλαμε στα πρώτα 20΄ το κάναμε. Κάτι που δεν είναι εύκολο απέναντι στη Ρεάλ, που είναι εξαιρετική ειδικά στην επίθεση. Σταματήσαμε το τρανσίσιον τους στην επίθεση και δεν τους επιτρέψαμε να πάρουνε επιθετικά ριμπάουντ εκεί όπου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Επενδύσαμε πολλά σε αυτό με το τρίτο δεκάλεπτο να μην ήταν καλό για μας και έπρεπε να κάνουμε την προσπάθειά μας για μία ακόμη φορά. Δεν σκοράραμε στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και παρά το ότι δεν τα παρατήσαμε δεν βρήκαμε τη δύναμη και την ενέργεια να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Η Ρεάλ άρχισε να παίζει το μπάσκετ που ξέρει. Εμείς προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν είναι καλό για μας. Θέλαμε να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο γινόταν αλλά δεν τα καταφέραμε για μία ακόμη φορά. Κι αυτό γιατί δεν είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ