EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Φενέρμπαχτσε

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτας δήλωσε πως η Φενέρμπαχτσε έπαιζε μπάσκετ από... άλλον πλανήτη, ενώ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επεσήμανε ότι η ομάδα του στη πρώτη περίοδο κυκλοφόρησε την μπάλα στην εντέλεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Σβέτισλαβ Πέσιτας (προπονητής Μπάγερν Μονάχου): "Έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη. Κυκλοφορούσαν τέλεια την μπάλα και έβαλαν μεγάλα σουτ. Όταν... ξυπνήσαμε παίξαμε καλύτερα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, χάσαμε το παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τα παρατάμε σαν ομάδα. Παλεύουμε μέχρι το τέλος. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η Φενέρμπαχτσε στο ματς ήταν καταπληκτική, έπαιζε μπάσκετ από άλλον... πλανήτη".

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (προπονητής Φενέρμπαχτσε): "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο διότι δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Αυτό κάνει καλό στο μπάσκετ. Βοηθάει στο να φτάσει το μπάσκετ σε ένα υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα στην εντέλεια στο πρώτο δεκάλεπτο. Το να σκοράρουμε όπως σκοράραμε στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είναι φυσιολογικό. Πήραμε από νωρίς μία διαφορά 20 πόντων και ελέγξαμε το ματς μέχρι το τέλος".

Νιχάντ Ντζέντοβιτς (παίκτης Μπάγερν Μονάχου): "Δεν παίξαμε καλά. Τίποτε δεν δούλεψε για εμάς σε άμυνα και επίθεση. Θέλαμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι 20 πόντοι διαφορά που χάναμε ήταν πάρα πολλοί. Δείξαμε χαρακτήρα πάντως και παλέψαμε μέχρι το τέλος, μπροστά στο κοινό μας. Ήταν δύσκολο να βρούμε τον ρυθμό μας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Το ήθελαν περισσότερο το ματς".

Νίκολα Κάλινιτς (παίκτης Φενέρμπαχτσε): "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε με 11-0 και πήραμε μία διαφορά 20 πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο. Κρατήσαμε αυτή την μεγάλη διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία. Ο Ντίξουν ήταν τρομερός, έκανε σπουδαίο ματς. Κάνει τα πάντα πιο εύκολα για εμάς μέσα στο γήπεδο. Έκανε εξαιρετικό ματς, όπως και όλη η ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ