EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Μάλαγα - Νταρουσάφακα

Η Μάλαγα συνέχισε αήττητη την ευρωπαϊκή της πορεία και μετά το τέλος του αγώνα με την Νταρουσάφακα ο Πλάθα στάθηκε στην ισορροπία που είχε η ομάδα του

Η Νταρουσάφακα μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μάλαγα, όμως ο Οκτάι Μαχμούτι δεν έδειξε να απογοητεύεται τονίζοντας ότι "η ζωή συνεχίζεται".

Χουάν Πλάθα (Ουνικάχα Μάλαγα): " Θεωρώ ότι ήμασταν πιο συνεπείς σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο μέσα-έξω. Εξαρτιόντουσαν πολύ από τον Ερντέν στα δύο πρώτα δεκάλεπτα σκοράροντας πολλούς πόντους από το λόου ποστ. Θεωρώ ότι συνδυάσαμε και είχαμε καλύτερη ισορροπία παίρνοντας πόντους τόσο από μέσα όσο κι από έξω".

Οκτάι Μαχμούτι (Νταρουσάφακα): " Πρέπει να συγχαρώ την Μάλαγα για αυτή τη νίκη. Δεν βγήκαμε ποτέ από την διεκδίκηση της νίκης, όμως κάθε φορά που πλησιάζαμε κάναμε λάθη. Όταν κάνεις λάθη απέναντι σε ομάδες όπως η Μάλαγα το πληρώνεις ακριβά. Ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και πήραν πλεονέκτημα από τα λάθη μας για να διατηρηθούν μπροστά στο σκορ. Τίποτα δεν έγινε, η ζωή προχωράει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προπονούμαστε σκληρά. Έχουν απομείνει αρκετά παιχνίδι και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ