EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Λοκομοτίβ Κουμπάν

Δηλώσεις: Μάλαγα - Λοκομοτίβ Κουμπάν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ευτυχής για την εκτός έδρας νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν, την ώρα που ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν απέδρασε σχετικά άνετα από την έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα, συνεχίζοντας να παραμένει το φαβορί για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του, με τον Έλληνα τεχνικό να σημειώνει μετά το τέλος του αγώνα:

" Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά όταν αφορά εκτός έδρας παιχνίδι. Γυρίσαμε εξαιρετικά την μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε ομαδικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η άμυνά μας στο σουτ των αντιπάλων ήταν καλή. Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη, είναι η δεύτερη που πετυχαίνουμε εκτός έδρας και κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι. Δεν μετράω πόσα τρίποντα βάλαμε, αλλά το ότι φτιάξαμε τις προϋποθέσεις για να σουτάρουμε δίχως αντίπαλο".

Από την πλευρά του, ο Μάλκολμ Ντιλέινι πρόσθεσε ότι " απλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά στο πως με εκμεταλλεύεται, γι αυτό παίζω τόσο καλά. Μας προετοίμασε εξαιρετικά. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο και αυτό δούλεψε. Έχω αυτοπεποίθηση. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά. Φέτος έχω έναν προπονητή που με εμπιστεύεται απόλυτα και γι αυτό παίζω έτσι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ