EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Ζιελόνα Γκόρα

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά τον τραυματισμό του Τζούρισιτς στάθηκε ο Σάσο Φιλιπόφσκι, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του για τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Ζιελόνα Γκόρα, Σάσο Φιλιπόφσκι είχε κάθε λόγο να μοιράζει συγχαρητήρια. " Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί χάσαμε απόψε τον Νεμάνια Τζούρισιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός μας πάουερ φόργουορντ. Έπρεπε να βρούμε λύσεις και επιβιώσαμε με τον Πονίτκα να παίζει στο "4". Μπορώ να πω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στην άμυνα και την επίθεση. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε πολλά πράγματα γιατί δεν είχαμε προπονηθεί με τον Πονίτκα σε αυτή τη θέση. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά γιατί δουλεύουν σκληρά"

Από την πλευρά των παικτών ο Ματέους Πονίτκα τόνισε: " Το μήνυμα μας είναι σαφές. Από την αρχή της διοργάνωσης έχουμε παίξει αρκετά καλό μπάσκετ. Είμαστε λίγο υποτιμημένοι, όμως μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Είχαμε μεγάλο κίνητρο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παίξουμε μαζί ως ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ