EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για το "διπλό" της Φενέρμπαχτσε επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον πρώτο να στέκεται στον παράγοντα "τύχη" για την ομάδα του.

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε νικηφόρα από το Κρασνοντάρ, με την επικράτηση σε βάρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν να σηματοδοτεί επί της ουσίας την πρωτιά στον όμιλο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παρά το κάκιστο θέαμα, η νίκη είναι αυτή που μετράει για τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, με τον "Ζοτς" να επισημαίνει μετά το τέλος του αγώνα πως " οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν τα πάντα", και να προσθέτει:

" Αν κερδίζεις με τρεις πόντους, ενώ οι αντίπαλοι είχαν τρεις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στο τέλος, τότε μπορείς να λες πως -μέσα σε όλα- είχες την τύχη με το μέρος σου".

Από την άλλη, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εξήγησε ότι " θυμάμαι ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος, αλλά ο Μπόμπι (Ντίξον) έβαλε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο. Παλέψαμε πραγματικά ως ομάδα. Αυτή είναι μια ομαδική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμη μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να μείνουμε σε φόρμα εν όψει και των πλέι οφ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ