EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμπόραλ Κούτσα - Αρμάνι Μιλάνο

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 30: Head coach Velimir Perasovic of Valencia Basket reacts during the 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Group D Round 3 between Crvena Zvezda Belgrade and Valencia Basket at Kombank Arena on October 30, 2014 in Belgrade, Serbia.  (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 30: Head coach Velimir Perasovic of Valencia Basket reacts during the 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Group D Round 3 between Crvena Zvezda Belgrade and Valencia Basket at Kombank Arena on October 30, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση κάτι που παραδέχθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να περιμένουν και να παλεύουν μέχρι την μαθηματική επιβεβαίωση

Τα όσα έλεγε στους παίκτες του όταν ήταν μπροστά με μεγάλο προβάδισμα αποκάλυψε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενώ ο Γιάσμιν Ρέπεσα εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του αλλά και η Ρεάλ παρουσιάζονται κατώτερες των προσδοκιών.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ Κούτσα): " Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά εκτός από κάποια λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο που μείωσαν τη διαφορά ακόμα και στους 5 πόντους. Όταν ήμασταν μπροστά με μεγάλο προβάδισμα είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο γιατί είναι δύσκολο να ήμαστε τόσο ακριβής σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη και πλέον είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας που είναι να βρεθούμε στο ΤΟΡ 16, όμως μέχρι αυτό να γίνει και μαθηματικά δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Γιάσμιν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο): " Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ. Άξιζε απόλυτα τη νίκη. Όλοι ξέρουν ότι είμαστε σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε σήμερα. Θα έλεγα ότι η κατάσταση μας είναι ίδια με τη Ρεάλ, καθώς είχαμε πολλούς παίκτες στο Ευρωμπάσκετ και μετά πήγαμε στην Λατινική Αμερική. Δεν θέλω να το πάρω σαν δικαιολογία, όμως αυτό είναι ένα πρόβλημα που είναι εύκολο να το δει ο οποιοσδήποτε. Η Λαμποράλ Κούτσα παίζει παραδοσιακά σκληρά και σκόραραν 94 πόντους. Θέλω να μείνω αισιόδοξος γιατί είδα ότι η ομάδα μου ποτέ δεν τα παρατάει. Πρέπει να δουλέψουμε τώρα γιατί απέχουμε πολύ από αυτό που θέλουμε να παρουσιάζουμε μέσα στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ