EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του -εν αντιθέσει με όσα είπε πριν από μια εβδομάδα μετά τη "σφαλιάρα" από τη Στρασμπούρ.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής βρήκε νικήτρια τη Φενέρμπαχτσε, η οποία υπέταξε εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 77-66 . Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αν και για δεύτερο σερί παιχνίδι είχαν πρόβλημα στα ριμπάουντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως " αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Πριν απ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν στο γήπεδο. Η ομάδα μου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες", με τον Έκπε Ούντο να προσθέτει:

" Τι παιχνίδι! Συνειδητοποίησα γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον τίτλο πέρσι. Βγήκαμε στο παρκέ αποφασισμένοι, ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, ενώ κι εμείς παίξαμε δυνατά. Παρότι οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι κοντά στο καλάθι, κερδίσαμε. Αυτή είναι μια καλή νίκη για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ