EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου
INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε -με δυσκολία- το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου, για να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Euroleague. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η νίκη κατέληξε στα χέρια της Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το "ξέσπασμα" των Τούρκων όμως, στην τελευταία περίοδο αρκούσε για να τους δώσει τη νίκη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Ξέραμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ επιθετική ομάδα, γι αυτό το πρώτο που θέλαμε να περιορίσουμε ήταν το παιχνίδι της στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν το καταφέραμε όμως, αφού παίξαμε στον δικό τους ρυθμό. Αν μπορούμε να βρούμε μια δικαιολογία είναι το γεγονός πως χάσαμε ξαφνικά τον Έκπε Ούντο. Παρότι προοριζόταν για τη βασική πεντάδα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ένιωσε έντονους πόνους στο πόδι κι ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Εξαιτίας αυτού ήταν πολύς μπερδεμένος ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε".

Από την πλευρά του, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέφερε: " Είχαμε μία καλή ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη απόψε. Η άμυνά μας ήταν ένας λόγος γι αυτό. Παίξαμε καλά, είχαμε σωστές περιστροφές και πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Μέχρι πέντε λεπτά πριν το τέλος, ελέγχαμε την κατάσταση. Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε πολύ επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πως αυτό ήταν ο λόγος που πήρε τη νίκη. Σούταραν καλύτερα. Απόψε έπρεπε να παίξουμε ακόμη καλύτερη άμυνα για να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ