EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Τσεντεβίτα

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Τσεντεβίτα

Η Τσεντεβίτα πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Euroleague και πλέον "παίζει" δυνατά για πρόκριση στο Top 16. Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι Βέλικο Μρσιτς και Λούκα Μπάμπιτς.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Τσεντεβίτα φρόντισε να... σοκάρει τη γηπεδούχο ομάδα. Αυτή τη φορά ήταν η Αρμάνι Μιλάνο εκείνη που "πληγώθηκε" από τη δράση των Κροατών (68-77) , με τον Βέλικο Μρσιτς να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης τη σημασία του "διπλού".

Ο προπονητής της κροατικής ομάδας επεσήμανε πως " είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Φοβόμουν αυτό το παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από την εκτός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές, οπότε περιμέναμε πως η Αρμανι Μιλάνο θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη. Εκτελέσαμε όμως άψογα το πλάνο μας. Μόνο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου είχαμε προβλήματα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και ευτυχώς για εμάς πήραμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μπάμπιτς είπε: " Είναι απίστευτο. Παίξαμε με τόση αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη μας στην Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι όλο. Τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει. Το "κλειδί" είναι η χημεία που έχουμε ως ομάδα, γιατί παίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ