EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ Κούτσα

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε... ντέρμπι το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι πήρε τη νίκη. Τι δήλωσαν οι Γιασμίν Ρέπεσα και Μίλαν Μάτσβαν.

Λίγο έλειψε να χύσει την καρδάρα με το γάλα, αλλά στο φινάλε η Αρμάνι Μιλάνο πήρε τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα (78-76) στην πρεμιέρα της Euroleague. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν ιδανικά τη φετινή διοργάνωση, φιλοδοξώντας να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ.

Ο Γιασμίν Ρέπεσα δεν ήταν πάντως ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία τέσσερα λεπτά λέγοντας πως " είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε με +20 πόντους, αλλά σταματήσαμε να κάνουμε επιθέσεις όταν άρχισαν να μας πιέζουν. Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα για το μέλλον. Το παιχνίδι παίζεται για σαράντα λεπτά και δεν μπορούμε να σταματάμε πριν από αυτό".

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Μάτσβαν πρόσθεσε πως " μπερδευτήκαμε από την άμυνά τους. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη για τα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν γιατί θα βρούμε απέναντί μας καλύτερες ομάδες, όπως η Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ