EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε
Ομπράντοβιτς

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε μετά το σημαντικό "διπλό" μέσα στην έδρα της Μιλάνο ότι η ομάδα του έπαιξε τρία καλά δεκάλεπτα και ένα... καταστροφικό.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε μία σημαντική νίκη μέσα στο Μιλάνο με 70-79 επί της Αρμάνι Μιλάνο και ανέβασε το ρεκόρ της στο 6-3, ρίχνοντας παράλληλα το ρεκόρ της Πρωταθλήτρια Ιταλίας στο 4-5. Όσο όμως κι αν χάρηκε από τη νίκη της ομάδας του και την εικόνα της στην άμυνα για 3 δεκάλεπτα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν παρέλειψε να σταθεί στο κακό τρίτο δεκάλεπτο της Φενέρ, το επιμέρους σκορ του οποίου ήταν 27-14 υπέρ της Αρμάνι.

Ο τεχνικός της Πρωταθλήτριας Τουρκίας δήλωσε χαρακτηριστικά:" Νομίζω ότι το τρίτο δεκάλεπτό μας ήταν καταστροφικό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίκτες-κλειδιά έκαναν χαζά φάουλ, με τη Μιλάνο να επιστρέφει στο παιχνίδι πολύ εύκολα. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε καλή άμυνα. Ξέραμε ότι η Μιλάνο σκοράρει 90 πόντους ανά αγώνα και είπαμε πριν το παιχνίδι να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην τους αφήσουμε να σκοράρουν εύκολους πόντους΄. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε καλή άμυνα, όχι όμως και στην τρίτη περίοδο".

Ο κορυφαίος παίκτης της Φενέρ, Κώστας Σλούκας, δήλωσε από την πλευρά πως " πήραμε μία δύσκολη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ξέραμε ότι η Μιλάνο παίζει καλά στην έδρα της, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε το πλάνο μας".

Για την Αρμάνι, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν αρκέστηκε να δηλώσει ότι " το παιχνίδι χάθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Η προσπάθεια που καταβάλαμε στην τρίτη περίοδο ήταν τεράστια, αλλά πληρώσαμε τις συνέπειες στην τέταρτη περίοδο όπου δεν είχαμε πλέον ενέργεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ