EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο

Χάρη στο ξέσπασμά της στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αναντολού Εφές πήρε τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιασμίν Ρέπεσα.

Η Αναντολού Εφές έκανε το 2/2 στην Euroleague, επικρατώντας εντός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που ο Γιασμίν Ρέπεσα έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε πως " είναι το δεύτερο παιχνίδι στη διοργάνωση που παίζουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν ένα δύσκολο και ισορροπημένο παιχνίδι. Αξίζαμε πέρα ως πέρα τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η Αρμάνι Μιλάνο ήταν πιο συγκεντρωμένη και η άμυνά μας όχι στο επίπεδο που περιμέναμε. Στη συνέχεια όμως, όλα άλλαξαν. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλύτερη και ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε πλήρως το πιο βαθύ ρόστερ που είχαμε".

Από την άλλη, ο Γιασμίν Ρέπεσα συνεχάρη πρώτα την τουρκική ομάδα, για να εξηγήσει πως " άξιζε τη νίκη. Χάσαμε επειδή δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν παλέψαμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή εμφάνιση, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ικανοποιητικό, αλλά στο τέταρτο περίμενα την στήριξη από τον πάγκο. Οι αιφνιδιασμοί και τα επιθετικά ριμπάουντ επέστρεψαν στους αντιπάλους μας να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια. Μετά από αυτή την ήττα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στους αγώνες που ακολουθούν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ