ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Πέμπτη στη Λετονία, την Παρασκευή στο ΣΕΦ οι διεθνείς της Μπουντούτσνοστ!

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις αγώνες σε τέσσερις μέρες θα δώσουν οι πέντε διεθνείς με την Εθνική Μαυροβουνίου παίκτες της Μπουντούτσνοστ, που ενδιάμεσα στη Λετονία και την Τουρκία θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αυτή κι αν είναι... Οδύσσεια! Πέντε παίκτες της Μπουντούτσνοστ ταξίδεψαν με την αποστολή του Μαυροβουνίου στη Ρίγα, για να αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (29/11) στις 19:30 τη Λετονία με στόχο να την πιάσουν στο 5-4 και να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σεάντ Σέχοβιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Πέταρ Πόποβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς θα δώσουν αύριο το απόγευμα μεγάλη μάχη με τους Λετονούς, στη συνέχεια θα επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Παρασκευής (30/11 στις 21:30) τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

Στη συνέχεια οι πέντε διεθνείς θα επιστρέψουν στη βάση τους για να παίξουν το απόγευμα της Κυριακής με την Τουρκία, σε ένα πραγματικά πολύ κρίσιμο ματς στο οποίο ο τεχνικός του Μαυροβουνίου, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ελπίζει πως θα πάρει τη νίκη. Το πως θα το καταφέρει αυτό, είναι ένα καλό ερώτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ