ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημαντική ενίσχυση με Κόουλ για την Μπουντούτσνοστ

Oklahoma City Thunder's Norris Cole plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Oklahoma City Thunder's Norris Cole plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Η Μπουντούτσνοστ συνέχισε την ενίσχυσή της αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ, Νόρις Κόουλ.

Λίγες μόνο ώρες μετά την απόκτηση του Τζέιμς Μπελ, η Μπουντούτσνοστ προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση για να ενισχύσει την ομάδα της. Ο σύλλογος του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε τον Νόρις Κόουλ.

Ο 30χρονος γκαρντ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των γκαρντ της Μπουντούτσνοστ.

Επί σειρά ετών αγωνίστηκε στο ΝΒΑ κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (2012, 2013) με τους Miami Heat τη φανέλα των οποίων φόρεσε από το 2011 μέχρι το 2015. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στους Pelicans για να ακολουθήσει η Shandong Golden Stars της Κίνας πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ για χάρη των Oklahoma City Thunder.

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Μακάμπι Τελ Αβίβ την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Ισραήλ έχοντας σε 28 ματς στη EuroLeague 12.6 πόντους μέσο όρο με 2,5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ.

Η Αβελίνο υπέγραψε μαζί του το περασμένο καλοκαίρι του 2018 από όπου και αποδεσμεύτηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ. Η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Αβελίνο ήρθε στο ματς με τη Βλότσλαβεκ για το Champions League όπου μέτρησε 33 πόντους με 7/13 τρίποντα. Στην Ιταλία είχε μέσο όρο 16.3 πόντους και 6.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ