ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουντούτσνοστ: Φαβορί για τον πάγκο ο Ρέπεσα

Μπουντούτσνοστ: Φαβορί για τον πάγκο ο Ρέπεσα
EUROKINISSI

Ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς αποχώρησε από τον πάγκο της Μπουντούτσνοστ, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportando, o πιο πιθανός αντικαταστάτης του.

Μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Τζίκιτς, η Μπουντούτσνοστ χτενίζει την αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διαθέσιμοι προπονητές είναι ελάχιστοι.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που απέσπασε ο δημοσιογράφος του Sportando, Εμιλιάνο Καρχία, η Μπουντούτσνοστ ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τον Γιάσμιν Ρέπεσα. Ο 57χρονος προπονητής, έπειτα από το "διαζύγιό" του με την εθνική ομάδα της Βοσνίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, περιμένει μία καλή πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους.

Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο Γιάσμιν Ρέπεσα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Μπουντούτσνοστ με την Αρμάνι Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Εμιλιάνο Καρχία ανέφερε τα εξής: " Ο Γιάσμιν Ρέπεσα υπογράφει τώρα το συμβόλαιό του και θα γίνει προπονητής της Μπουντούτσνοστ. Θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην παλιά του ομάδα, Αρμάνι Μιλάνο".

Δείτε το σχετικό tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ