ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν θέλει να γίνει σάκος του μποξ η Μπουντούτσνοστ, πήρε βασικό σέντερ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπουντούτσνοστ, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στη EuroLeague, στην οποία δεν θέλει να είναι ο "φτωχός συγγενής", αλλά μια ομάδα που θα παλεύει για νίκες.

Πέταξε εκτός EuroLeague τον Ερυθρό Αστέρα, προετοιμάζεται για τη σεζόν 2018/19, γνωρίζει ότι έχει το πιο αδύναμο roster από τις 16 ομάδες της διοργάνωσης, όμως η Μπουντούτσνοστ κάνει ό,τι μπορεί για να μην εξελιχθεί στον "σάκο του μποξ". Πρώτα πήρε τον Γάλλο σούπερ σκόρερ Έντουιν Τζάκσον, στη συνέχεια επένδυσε στους Αμερικανούς Ερλ Κλαρκ, Κότι Κλαρκ, Άαρον Κραφτ, κράτησε τον βασικό κορμό των Μαυροβούνιων παικτών της και την Τρίτη (25/9) έβαλε στο ρόστερ της έναν πολύ δυνατό σέντερ.

Η ομάδα από την Ποντγκόριτσα συμφώνησε με τον Άλεν Όμιτς (26 ετών, 2μ.12) που έπαιξε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα και έκανε φέτος προετοιμασία με την Φενέρμπαχτσε, ώστε να γεμίσει τη ρακέτα της και να ανέβει ένα επίπεδο. Ο Όμιτς είναι ξεκάθαρα παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Μπουντούτσνοστ, το έδειξε και με μερικές εμφανίσεις του στην περσινή EuroLeague, όπως εκείνη με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλάθι της οποίας φόρτωσε με 25 πόντους (11/13 δίποντα, 3/4 βολές) σε 25 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν και απέναντι στον Παναθηναϊκό (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ σε 18 λεπτά), στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ