EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Χάνει το παιχνίδι με Ολυμπιακό (και) ο Τίμαν

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πύρρειος αποδείχθηκε η εντός έδρας νίκη της Άλμπα επί του Ερυθρού Αστέρα, καθώς ο Γιοχάνες Τίμαν υπέστη διάσειση και θα μείνει εκτός δράσης για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Προφανώς δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό (21/11).

Πάνω που ο Μάρκους Έρικσον επέστρεψε στην δράση (έπαιξε 19'36'') στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ένας άλλος παίκτης της Άλμπα Βερολίνου τέθηκε νοκ άουτ. Ο λόγος για τον Γιοχάνες Τίμαν, ο οποίος πρόλαβε να παίξει 13'38'' (είχε 3 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε αυτό το διάστημα) πριν τραυματιστεί μετά από σύγκρουση που είχε στη διάρκεια του αγώνα.

Ο ψηλός της γερμανικής ομάδας αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, δεν επέστρεψε σε αυτό για το υπόλοιπο του αγώνα με τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με τις εξετάσεις, έχει υποστεί διάσειση (επίσης έσπασε ένα δόντι). Η επίσημη ενημέρωση της Άλμπα Βερολίνου κάνει λόγο για επ' αόριστον απουσία από την δράση, αφού οι γιατροί δεν μπορούν να προδικάσουν το διάστημα που θα χρειαστεί ο οργανισμός του για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Όπως είναι λογικό, δεν θα δώσει το "παρών" στην αυριανή (21/11) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, κάτι που επίσης ισχύει για τον Πέιτον Σίβα (μυϊκός τραυματισμός) και τον Τάιλερ Κάβανο (πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ