EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Πήρε ψηλό για δύο μήνες

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει, οδήγησαν την Άλμπα Βερολίνου στην απόφαση να δώσει δίμηνο συμβόλαιο στον Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς.

Τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου θα φοράει για τους επόμενους δύο μήνες ο Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς, που θα "γράψει" τη δεύτερη θητεία του στη γερμανική ομάδα. Η απουσία του Τάιλερ Κάβανο και το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον Γιοχάνες Τίμαν οδήγησαν τον Αΐτο Ρενέσες στην απόφαση να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ψηλού, για να γεμίσει κάπως το ρόστερ.

Η επιλογή του 26χρονου σέντερ κρίθηκε ως η καλύτερη, δεδομένου ότι μόλις βγήκε από το συμβόλαιό του με την Μπρίντιζι και λόγω του ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Άλμπα Βερολίνου στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν για μία διετία (2016-'18). " Ψάχναμε έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα" εξήγησε ο Αθλητικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χιμάρ Οχέδα, για το θέμα και την απόφαση να στραφεί ο σύλλογος στη συγκεκριμένη λύση.

Ο Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς είχε 7.3 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο φέτος στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Μπρίντιζι, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε Λούντβιγσκμπουργκ και Ουλμ, έχοντας 6.3 πόντους και 2.9 ριμπάουντ στην Bundesliga με τη δεύτερη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ