EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Ο Λουκ Σίκμα δεν το "κουνάει"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Ισραήλ καταγράφηκε η Ζενίτ ως άμεσα ενδιαφερόμενη για τον Λουκ Σίκμα, ο Αθλητικός Διευθυντής της Άλμπα Βερολίνου έσπευσε όμως να "σβήσει τη φωτιά" και να επισημάνει πως ο 31χρονος φόργουορντ δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Η Άλμπα Βερολίνου είναι μία από τις ομάδες που θα δουν το ρόστερ να αλλάζει σημαντικά αυτό το καλοκαίρι, με τον Λάντρι Νόκο (Ερυθρός Αστέρας) και τον Ρόκας Γκεντράιτις (Μπασκόνια) να είναι οι δύο πρώτοι που αποχώρησαν για... άλλες πολιτείες. Εσχάτως, κι ο Λουκ Σίκμα συνδέθηκε με άλλη ομάδα της EuroLeague.

Το Walla!Sports κατέγραψε τη Ζενίτ ως άμεσα ενδιαφερόμενη για τον 31χρονο φόργουορντ, με την υποσημείωση πως ο Τσάβι Πασκουάλ κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει να μετακομίσει από το Βερολίνο στην Αγία Πετρούπολη. Παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τον γερμανικό σύλλογο.

Πολύ γρήγορα πάντως, έσβησε η φωτιά που άναψε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο Αθλητικός Διευθυντή της Άλμπα Βερολίνου διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια, με τον Ιμάρ Οχέδα να εξηγεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως ο Λουκ Σίκμα δεν... το κουνάει από τον γερμανικό σύλλογο.

Τη φετινή σεζόν, ο βασικός πάουερ φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου είχε 9.7 πόντους (με 43.3% στα τρίποντα), 6.5 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.6 λάθη ανά 25'46'' συμμετοχής στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ