EUROLEAGUE

Άλμπα: Το "αντίο" στον Γκεντράιτις και η επιβεβαίωση για την Μπασκόνια

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Άλμπα Βερολίνου αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τρεις παίκτες, με τον Αΐτο Ρενέσες να εξηγεί πως ο Ρόκας Γκεντράιτις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ απαιτητικό για την Άλμπα Βερολίνου, οι άνθρωποι της οποίας δεν έχουν τη δυνατότητα για ξεκούραση. Η Basketball Bundesliga ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Αΐτο Ρενέσες να κατακτά τον τίτλο, πολύ γρήγορα όμως είδε βασικά στελέχη της να αποχωρούν. Ο Λάντρι Νόκο είναι ήδη παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ο Μακάι Μέισον είναι προ των πυλών της Μανρέσα, ενώ ο Ρόκας Γκεντράιτις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Το τελευταίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία ο Αΐτο Ρενέσες, εξηγώντας πως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες είναι αληθή. Η Άλμπα ανακοίνωσε μάλιστα ότι οι τρεις παίκτες αποχωρούν από τον σύλλογο, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου που υπήρχε στα συμβόλαιά τους.

Κι όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι οι... μόνοι που θα πουν "αντίο" στην Άλμπα Βερολίνου, αφού κι άλλοι βασικοί παίκτες της έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων -με πρώτο και καλύτερο τον Μάρτιν Χέρμανσον.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ