EUROLEAGUE

Άλμπα: Μηδενικό άγχος για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Άλμπα: Μηδενικό άγχος για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI

Η Άλμπα Βερολίνου δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα (18/10, 22:00), σε έναν αγώνα όπου η γερμανική ομάδα έχει μηδενικό άγχος σύμφωνα με τον Αΐτο Ρενέσες.

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, η Άλμπα Βερολίνου καλείται να αγωνιστεί μακριά από το γήπεδό της. Μετά το Sinan Erdem Dome σειρά έχει το Palau Blaugrana για τη γερμανική ομάδα, με τον βαθμό δυσκολίας να είναι ακόμη μεγαλύτερος. Κάτι που πάντως δεν αγχώνει, ούτε προβληματίζει τον Αΐτο Ρενέσες.

" Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα φέτος, με σπουδαίους παίκτες" ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια (σ.σ.: είχε τρεις θητείες στην ισπανική ομάδα), πριν προσθέσει πως " για μια νεανική ομάδα, όπως εμείς, ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθει πράγματα, δίχως να ανησυχεί για το τελικό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του, ο Πέιτον Σίβα σημείωσε πως " ο προπονητής μας θα δώσει πολλές χειραψίες στο γήπεδο, αλλά ανυπομονώ για αυτό τον αγώνα. Επίσης, περιμένω πως και πως να συναντήσω τον Κάιλ Κούριτς, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στο κολέγιο. Ξέρουμε ότι είναι μικρές οι πιθανότητες για να κερδίσουμε, αλλά θα πάμε εκεί για να παίξουμε το παιχνίδι μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ