EUROLEAGUE

Σαρίτσα: "Δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα"

Σαρίτσα: "Δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα"

Ο προπονητής της Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, εξήγησε ότι οι Τούρκοι ξεκίνησαν... απαίσια το παιχνίδι και τόνισε πως οι "πράσινοι" είναι "καλή και έμπειρη ομάδα".

Ο Ουφούκ Σαρίτσα επισήμανε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ ήταν τα λάθη και η πίεση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "αν παίζουμε έτσι, δεν θα μπορούμε να νικήσουμε κανέναν!".

Ο κόουτς της Καρσίγιακα τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: "Αρχίσαμε το παιχνίδι απαίσια, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και συνολικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε απλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη και καλή ομάδα, έβαλαν εύκολα σουτ. Παίξαμε χωρίς σύνδεση και η άμυνά μας δεν είχε επαφή. Αν παίζουμε έτσι δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και τώρα θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι στη Σμύρνη".

Εν συνεχεία πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε συγκέντρωση ενώ το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν τα λάθη και η επίθεση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ