EUROLEAGUE

Κοτς: "Ανυπομονώ για το ματς στην Αθήνα"

Κοτς: "Ανυπομονώ για το ματς στην Αθήνα"

Ο αρχηγός της Καρσίγιακα, Ινάντς Κοτς, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ανυπομονεί για την αναμέτρηση.

Ο 36χρονος φόργουορντ της Καρσίγιακα, Ινάντς Κοτς, στο blog του στη Euroleague, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας πως ανυπομονεί για την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: "Θα παίξουμε ενάντια στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Κατά τη γνώμη μου είναι μια καλή ευκαιρία για μας. Ελλάδα και Τουρκία είναι γείτονες και αυτό το παιχνίδι θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το περσινό μας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι καλό για μας, ένα παιχνίδι κλειδί για μας όσον αφορά την πρόκριση στο Top 16.

Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα τώρα, μετά τη νίκη με τη Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που δεν θα κάνει πολλές ήττες. Ανυπομονώ να παίξουμε το παιχνίδι στην Αθήνα και περιμένω μια φοβερή ατμόσφαιρα. Εάν εκτελέσουμε το σχέδιό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κανείς δεν μπορεί να περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι εναντίον μας. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο και θα είναι μια καλή ευκαιρία για το κοινό να δει ένα καλό ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ