EUROLEAGUE

Χίμκι: Χειρουργείο για Μοζγκόφ, εκτός για άλλους 4-6 μήνες

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τίμοφεϊ Μοζγκόφ συνεχίζει να ταλαιπωρείται, αφού υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο δεξιό γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για 4-6 μήνες.

Ο Τίμοφεϊ Μοζγκόφ πέρασε για ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου. Όπως έγινε γνωστό, ο ταλαντούχος σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα 4-6 μήνες.

Ο 34χρονος σέντερ έχει να αγωνιστεί από την σεζόν 2017/18, όταν φόρεσε την φανέλα των Νετς. Έκτοτε ακολούθησαν δύο ανταλλαγές το καλοκαίρι του 2018 (από τους Νετς στους Χόρνετς και από τους Χορνετς στους Μάτζικ) και ένα χειρουργείο στο δεξιό γόνατο τον Ιανουάριο του 2019, που τον έχει κρατήσει από τότε εκτός δράσης.

Ο Μοζγκόφ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Χίμκι, αλλά δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της, με την ρωσική ομάδα να υποστηρίζει ότι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού.

" Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω πριν την πανδημία. Αυτή η διακοπή βοήθησε ώστε να εστιάσω στις ενοχλήσεις που αισθανόμουν στο γόνατο. Όταν έγινε σαφές ότι δεν θα επανεκκινήσει η φετινή σεζόν και δεν είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει η επόμενη, αποφάσισα να μην αναβάλλω άλλο την επέμβαση προκειμένου να εξαλείψω τα προβλήματα που υπήρχαν στην άρθρωση" δήλωσε σχετικά ο Μοζγκόφ στην ιστοσελίδα "sports.ru", όπου παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ