EUROLEAGUE

Χίμκι: Τζέρεμι Έβανς, η επιστροφή!

Χίμκι: Τζέρεμι Έβανς, η επιστροφή!
Eurokinissi EUROKINISSI

Τρία χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στην Ρωσία, ο Τζέρεμι Έβανς επιστρέφει στην Χίμκι, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για τη σεζόν 2019/20.

Ένας παλιός γνωστός επέστρεψε στην Χίμκι . Ο Τζέρεμι Έβανς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ρωσική ομάδα και θα επιστρέψει στα περίχωρα της Μόσχας έπειτα από μία τριετία. Ο παλιός νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του ΝΒΑ (2012) είχε παίξει στην Χίμκι και τη σεζόν 2016/17, πριν τραυματιστεί σοβαρά.

Την προηγούμενη σεζόν ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα και ήταν ο δεύτερος καλύτερος μπλοκέρ της EuroLeague με 1,2 τάπες κατά μέσο όρο, ενώ είχε ακόμα 9,7 πόντους, και 5,9 ριμπάουντ σε περίπου 26 λεπτά ανά αγώνα.

" Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Χίμκι και να έχω καλύτερη χρονιά απ' ότι την προηγούμενη φορά. Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την ομάδα που με φρόντισε ενώ πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό στην καριέρα μου. Έχω μερικές μισοτελειωμένες υποθέσεις και αδημονώ να πιάσω δουλειά", τόνισε στο σάιτ της Χίμκι ο Έβανς, ο οποίος έβγαλε το όνομά του από τη λίστα των free agents της EuroLeague.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ