EUROLEAGUE

Χίμκι: Συζητάει με Ντιλέινι

Χίμκι: Συζητάει με Ντιλέινι
(AP PHOTO/CARLOS OSORIO)

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, παραδέχθηκε πως οι Ρώσοι βρίσκονται σε επαφές με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ενώ μίλησε και για την απόκτηση του Γιάνις Τίμα από τον Ολυμπιακό.

Η Χίμκι κατάφερε να ανανεώσει την παρουσία της στη EuroLeague και στόχος της είναι να παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, απέκτησε τον Γιάνις Τίμα από τον Ολυμπιακό και τον Σεργκέι Καράσεφ από τη Ζενίτ, φαίνεται, όμως, πως δεν θα σταματήσει εκεί.

" Ενδιαφερόμαστε για κάθε ποιοτικό παίκτη που είναι ελεύθερος. Ο Μάλκολμ είναι δεδομένα ένας εξ αυτών. Μας ενδιαφέρει, είμαστε σε επαφές, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, καθώς η προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις πάντα καθυστερούν", σχολίασε ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, σε σχετική ερώτηση για τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

" Με τους Έλληνας είναι πάντα δύσκολα. Ποτέ δεν σου δίνουν σαφή απάντηση και τους αρέσουν οι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, τα καταφεέραμε. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τίμα έμεινε στην Χίμκι και υπέγραψε για δύο χρόνια. Ταίριαξε πολύ καλά με την ομάδα κι αμέσως έγινε ένας από τους ηγέτες", απάντησε σχετικά με τον Τίμα.

Ακόμα, ο Πάβελ Αστάκοφ τόνισε πως ο Καράσεφ ήταν μία από τις προσθήκες που ήθελε ο Ρίμας Κουρτινάιτις, αποκάλυψε πως έχουν καταθέσει πρόταση στον Τζόρνταν Μίκι και περιμένουν την απάντησή του (σ.σ. ο Αμερικανός σέντερ είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ είπε επίσης πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα για τους Τζένκινς, Κρόκερ και Μόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ