EUROLEAGUE

Χίμκι: Σοκ με Γκιλ, ενδεχόμενο επέμβασης στη μέση

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÃÊÉË(Á) ÓÐÁÍÏÕËÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÃÊÉË(Á) ÓÐÁÍÏÕËÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντονι Γκιλ μπορεί να αγωνίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί επέμβαση στη μέση ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Όποιος είδε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χίμκι στο ΣΕΦ θα διέκρινε πως ο Άντονι Γκιλ δεν πατούσε καλά. Ο 26χρονος φόργουορντ αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε και στο ντέρμπι της VTB με την ΤΣΣΚΑ.

Κόντρα στους ερυθρόλευκους ο Γκιλ πέτυχε 9 πόντους, έπαιξε 24.19, όμως ήταν φανερό ότι πονούσε.

Έτσι, έχει αποφασιστεί ο Αμερικανός φόργουορντ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ ώστε να βεβαιωθεί το μέγεθος του προβλήματος στη μέση του. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υποβληθεί και σε επέμβαση.

Τα παραπάνω αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. "Έχουμε συνεχόμενες συσκέψεις για τους τραυματισμούς και την αποθεραπεία των παικτών μας και όχι για το τακτικό κομμάτι του μπάσκετ. Ο Άντονι Γκιλ έπαιξε με πόνους, θα γυρίσει τώρα στις ΗΠΑ για να δει την κατάστασή του" είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ