EUROLEAGUE

Χίμκι: Προβληματισμός μια βδομάδα πριν από τον Παναθηναϊκό

Χίμκι: Προβληματισμός μια βδομάδα πριν από τον Παναθηναϊκό
BC KHIMKI / TWITTER

Η Χίμκι ξεκίνησε τη VTB League με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, προβληματίζοντας με την απόδοσή της, μία βδομάδα πριν από την πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το ότι η Χίμκι είναι η ομάδα του Αλεξέι Σβεντ είναι δεδομένο, μόνο που στην εκκίνηση της φετινής σεζόν ο Ρίμας Κουρτινάιτις βλέπει τους παίκτες του να αδυνατούν να καλύψουν το κενό του ηγέτη του. Το βράδυ της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, η Χίμκι γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στη VTB League (σε ισάριθμες αναμετρήσεις) και επέτεινε τον προβληματισμό εντός των τειχών της, μία βδομάδα πριν από την πρεμιέρα της EuroLeague και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Γιάνις Τίμα ήταν ξανά άστοχος (0/5 τρίποντα), οι υπόλοιποι περιφερειακοί αδυνατούν να αποδειχθούν λειτουργικοί στις δύο πλευρές του παρκέ, κι έτσι όλο το βάρος πέφτει στη front line. Ο Γκρεγκ Μονρό και ο Τζόρνταν Μίκι είναι αυτοί που επιχειρούν να ισορροπήσουν την κατάσταση, αλλά στα δύο πρώτα φετινά παιχνίδια της VTB League είναι κάτι παραπάνω από σαφής η έλλειψη ρυθμού και καθοδήγησης από την περιφέρεια.

Κι από την στιγμή που ο Στέφαν Γιόβιτς θα απουσιάσει για αρκετά μεγάλο διάστημα ( περί τους δύο μήνες), ο Ρίμας Κουρτινάιτις ξέρει πως χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ άμεσα στη δωδεκάδα, δύσκολα θα... γυρίσει το πράγμα. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, συνεχίζει να κάνει θεραπείες και να παλεύει με αντίπαλο τον χρόνο με σκοπό να καταφέρει να δώσει το παρών στην πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στο τριφύλλι.

Η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Χίμκι, η οποία επ' ουδενί δεν θέλει να μπει στην EuroLeague με το αριστερό και να αρχίσει να χάνει έδαφος για την πρόκριση στην οκτάδα με το "καλημέρα".

Photo Credits: BC Khimki / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ