EUROLEAGUE

Χίμκι: Ο Σβεντ κάνει αγώνα δρόμου για το ΟΑΚΑ

Χίμκι: Ο Σβεντ κάνει αγώνα δρόμου για το ΟΑΚΑ

Η Χίμκι βγήκε στην αγορά, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ της από τον σοβαρό τραυματισμό του Άντονι Γκιλ,ενώ ο Αλεξέι Σβεντ "τρέχει" για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό (22/2).

Τα μαντάτα για τον Άντονι Γκιλ και την Χίμκι δεν ήταν καλά, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και στη ρωσική ομάδα αναζητούν τον αντικαταστάτη του, ενώ στα "πιτς" παραμένει ο Αλεξέι Σβέντ.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις, όπως ενημέρωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του... βγήκε στην αγορά και αναζητά τον παίκτη που θα δυναμώσει το ρόστερ της. Ο 59χρονος κόουτς, όμως, έσπευσε να δηλώσει πως "δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Αλεξέι Σβεντ.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις ανέφερε πως ο Ρώσος σκόρερ θα επιστρέψει στα παρκέ σε 2-3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/2) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague είναι αμφίβολη. Θυμίζουμε πως ο Αλεξέι Σβεντ στις 24 Νοεμβρίου υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και δεν έχει καταφέρει ακόμα να σβήσει το όνομά του από το απουσιολόγιο της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ