EUROLEAGUE

Χίμκι: Κοντά σε Νταϊρίς Μπέρτανς!

Χίμκι: Κοντά σε Νταϊρίς Μπέρτανς!
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Η Χίμκι βρίσκεται κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς.

Η Χίμκι σκοπεύει να κάνει θόρυβο την σεζόν 2019/20. Πάνω σε αυτή τη λογική, η ρωσική ομάδα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς.

Ο Λετονός γκαρντ είχε ενταχθεί στο ρόστερ των Πέλικανς στα μέσα της σεζόν 2018/19, αποχωρώντας από την Αρμάνι Μιλάνο για να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων με team option για την δεύτερη σεζόν.

Οι Πέλικανς αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν τον σχετικό όρο αφήνοντάς τον ελεύθερο, με αποτέλεσμα η Χίμκι να δείξει άμεσα αντανακλαστικά και σύμφωνα με τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας να έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία μαζί του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, η Χίμκι αναμένεται να έχει μία από τις ενδιαφέρουσες γραμμές περιφερειακών στην Ευρώπη, αφού πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεργκέι Καράσεφ, αλλά και του Γιάνις Τίμα, ενώ έχει ήδη στο ρόστερ της τους Αλεξέι Σβεντ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάλκολμ Ντιλέινι! Αν μάλιστα καταφέρει να κάνει και το κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Τιμοφέι Μόζγκοφ, τότε θα μπορέσει να βάλει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Την σεζόν 2018/19 ο Μπέρτανς είχε 5.7 πόντους μέσο όρο με 48.7% στα τρίποντα σε 11 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 6.4 πόντους με 53.6% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, ενώ στο ΝΒΑ είχε 2.8 πόντους μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής με τους Πέλικανς.

AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ