EUROLEAGUE

Χίμκι: Για δύο χρόνια δικός της ο Τίμα

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα αφότου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Γιάνις Τίμα, o 27χρονος φόργουορντ δεσμεύτηκε για την επόμενη διετία με τη Χίμκι (pic).

Αυτό που ήταν λίγο πολύ γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Πέμπτης (27/6). Ο Γιάνις Τίμα θα παραμείνει στη Χίμκι, αυτή τη φορά επί μονίμου βάσεως. Ο 27χρονος φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μία μέρα νωρίτερα (26/6) , υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα.

Υπό τις οδηγίες του Ρίμας Κουρτινάιτις αγωνίστηκε το τελευταίο τρίμηνο της φετινής σεζόν, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Κι από την στιγμή που δεν υπολογιζόταν από τον Ντέιβιντ Μπλατ (παρότι είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο), οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως ήταν προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον παίκτη να αποφασίζει πως το περιβάλλον της Χίμκι είναι το ιδανικό για τον ίδιο.

Στους φιναλίστ της VTB League άλλωστε έκανε ό,τι δεν μπόρεσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού είχε 16.1 πόντους (με 52.4% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Θυμίζουμε ότι η Χίμκι θα βρεθεί στην EuroLeague για τρίτη διαδοχική σεζόν, ως η ομάδα που πήρε το εισιτήριο από τη VTB League (σ.σ.: η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εγγυημένο συμβόλαιο).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ