EUROLEAGUE

Χίμκι: Επιστρέφουν πέντε παίκτες με Ολυμπιακό, εκτός ο Σβεντ

Χίμκι: Επιστρέφουν πέντε παίκτες με Ολυμπιακό, εκτός ο Σβεντ
EUROKINISSI

Οι Άντονι Γκιλ, Τόνι Κρόκερ, Σεργκέι Μόνια, Αντρέι Ζούμπκο και Ιγκόρ Βιάλτσεφ θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τον Ολυμπιακό (17/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ εκτός της αποστολής της Χίμκι θα μείνει και πάλι ο Αλεξέι Σβεντ.

Η Χίμκι άφησε πίσω της την ήττα ( 75-65) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την VTB League κι επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (17/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική ΕuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα στο παιχνίδι στο ΣΕΦ θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Άντονι Γκιλ, Τόνι Κρόκερ, Σεργκέι Μόνια, Αντρέι Ζούμπκοφ και Ιγκόρ Βιάλτσεφ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Σεργκέι Μόνια, Αντρέι Ζούμπκοφ και Ιγκόρ Βιάλτσεφ ταλαιπωρήθηκαν από ένα κρύωμα, ο Άντονι Γκιλ προφυλάχθηε εξαιτίας μίας αδιαθεσίας και ο Τόνι Κρόκερ είχε ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά και οι πέντε παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, παραμένει στα "πιτς" και όπως αναμενόταν, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Χίμκι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ