EUROLEAGUE

Χίμκι: Έκπληξη με Κράμερ

Χίμκι: Έκπληξη με Κράμερ
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η Χίμκι αιφνιδίασε πολύ κόσμο, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρις Κράμερ, ο οποίος έχασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19 λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Κρις Κράμερ (31 χρονων, 1.91 μέτρα, γκαρντ) είναι πλέον παίκτης της Χίμκι. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, αποκτώντας τον back up πόιντ γκαρντ που έψαχνε.

Η κίνηση της Χίμκι βέβαια μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη. Ο λόγος δεν είναι ότι τίθεται θέμα για την αξία του Αμερικανού γκαρντ, όσο το γεγονός ότι έχει να πατήσει παρκέ από τον Μάρτιο, όταν και φορώντας την φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (ρήξη χιαστού) σε έναν αγώνα με την Βαλένθια.

Την σεζόν 2018/19 ο Κράμερ είχε 8.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο σε 22.8 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Χίμκι έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Νταϊρίς Μπερτάνς, Σεργκέι Καράσεφ, Γιάνις Τίμα , Στέφαν Γιόβιτς, Ντέβιν Μπούκερ, Τζέρεμι Έβανς και Τιμοφέι Μόζγκοφ, ενώ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιονας Γερέμπκο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague.

AP Photo/John Raoux

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ