EUROLEAGUE

VIDEO: Η ζημιά του Σβεντ στην άμυνα του Παναθηναϊκού

VIDEO: Η ζημιά του Σβεντ στην άμυνα του Παναθηναϊκού

Την επομένη του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού Superfoods, η EuroLeague έκανε την αποτίμηση της προσφοράς του Αλεξέι Σβεντ στο παιχνίδι της Χίμκι. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του.

Ο Αλεξέι Σβεντ έκανε τη "ζημιά" για ακόμη μια φορά στην αντίπαλη άμυνα, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να μην έχει τρόπους να τον περιορίσει. Ο ηγέτης της Χίμκι έκανε αυτά που συνηθίζει να κάνει φέτος, έστω κι αν ήταν άστοχος από τα 6μ75 (1/7 τρίποντα).

Δεν βιάστηκε να "μπει" στο παιχνίδι, δεν εκβίασε προσπάθειες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Διάβασε την άμυνα του "τριφυλλιού", προτίμησε περισσότερο να πασάρει παρά να σουτάρει. Μία επιλογή που σε βάθος χρόνου τον δικαίωσε.

Η Χίμκι είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα σε πολλές περιπτώσεις, με τον ίδιο να ολοκληρώνει τον αγώνα με 20 πόντους (με 7/11 δίποντα, 1/7 τρίποντα και 3/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 33'08'' συμμετοχής.

Την επομένη του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού Superfoods , η EuroLeague έκανε την αποτίμηση της παρουσίας του Αλεξέι Σβεντ στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας τις καλύτερες στιγμές του:

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ