EUROLEAGUE

Τίμα: "Θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν"

Τίμα: "Θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν"

Ο Γιάνις Τίμα μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως θα αποφασίσει μετά το τέλος της σεζόν για το που θα συνεχίσει. Ο Λετονός φόργουορντ ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει στον Πειραιά.

Ο Γιάνις Τίμα δεν κατάφερε να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό όσο αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έτσι, αποχώρησε με προορισμό την Χίμκι και στο διάστημα που έπαιξε δανεικός στη Ρωσία κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις να φτάσει στον μεγάλο της στόχο, που δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή στη EuroLeague .

Συνολικά, ο Τίμα έχει 16.1 πόντους κατά μέσο όρο στη VTB League και στο καθοριστικό Game 4 απέναντι στην Ούνικς Καζάν (92-91) μέτρησε 24, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί. Λίγο μετά το ματς, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το μέλλον του.

"Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Χίμκι και θα παίξω στη EuroLeague. Θα αποφασίσουμε μετά το τέλος της σεζόν. Βέβαια, αυτή είναι μία υπόθεση που θα αρχίσει από τον μάνατζερ μου. Το σημαντικό είναι πως πετύχαμε τον στόχο μας και η Χίμκι θα παίξει και τη νέα χρονιά στη EuroLeague", δήλωσε ο Λετονός φόργουορντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ