EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Χάνεϊκατ

Τελευταία στιγμή για Χάνεϊκατ

Την παραμονή του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (29/3, 18:45), ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τους τέσσερις παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ελπίδες για Τάιλερ Χάνεϊκατ.

Η Χίμκι προετοιμάζεται για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (29/3, 18:45), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται -πέραν του αντιπάλου- να διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Εδώ και δύο εβδομάδες, η ρωσική ομάδα παρατάσσεται δίχως τέσσερις παίκτες, με αποτέλεσμα το rotation να έχει περιοριστεί σημαντικά -ειδικά στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ (γόνατο) και ο Τζέιμς Άντερσον (διάστρεμμα), που μοιράζονται τον χρόνο στο "3", παραμένουν στα "πιτς", όπως επίσης ο Αντρέι Ζούμπκοφ (πάουερ φόργουρντ) και ο Ντμίτρι Σοκόλοφ (σέντερ). Κι αν ο τελευταίος έχει έτσι κι αλλιώς μικρό ρόλο φέτος, οι άλλοι τρεις είναι αρκετά σημαντικοί για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η συμμετοχή του πρώτου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι υπόλοιποι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Όπως εξήγησε ο προπονητής της Χίμκι " θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή και ταλαντούχα ομάδα, που παίζει εξαιρετικά στην άμυνα και αυτή την στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν υψηλό κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από μέρους μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, με παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια".

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ βρίσκεται στα "πιτς" εδώ και ένα μήνα (σ.σ.: τελευταία συμμετοχή του ήταν στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, στις 1 Μαρτίου), ενώ ο Τζέιμς Άντερσον τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Αναντολού Εφές (στις 21 Μαρτίου).

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ