EUROLEAGUE

Ρόμπινσον: "Θέλω να παίξω με Παναθηναϊκό"

Ρόμπινσον: "Θέλω να παίξω με Παναθηναϊκό"

Ο Τόμας Ρόμπινσον προανήγγειλε την επιστροφή του στην δράση, δηλώνοντας έτοιμος να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (23/2, 19:00).

Μετά από τρεις μήνες (και κάτι), ο Τόμας Ρόμπινσον είναι πάλι σε θέση... μάχης . Ο σέντερ της Χίμκι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη (22/2), δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (23/2, 19:00).

" Το χέρι μου δεν είναι έτοιμο ακόμη στο 100%. Αν όχι αύριο (απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods), τότε την επόμενη εβδομάδα θα παίξω σίγουρα. Θέλω να είμαι "παρών" στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Θέλω να φέρω ενέργεια στο παρκέ", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Khimki TV ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος. Κι αν κρίνουμε από την αποφασιστικότητά του, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα της αναμέτρησης.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο θηριώδης ψηλός: " Στο πρώτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι. Μου έχει αφήσει άσχημη γεύση αυτός ο αγώνας".

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό Superfoods και την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τον Έιντριαν Πέιν, με τον οποίο γνωρίζεται από το ΝΒΑ, είπε: " Έχουν δύο νέα παιδιά στην ομάδα, θα έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο Έιντριαν Πέιν είναι ένας καλός παίκτης, πιστεύω ότι θα τα πάει εξαιρετικά στην Ευρώπη".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ