EUROLEAGUE

Ο Χάνεϊκατ θυμήθηκε τον Ολυμπιακό

Ο Χάνεϊκατ θυμήθηκε τον Ολυμπιακό

Η EuroLeague εστίασε στον Τάιλερ Χάνεϊκατ με ένα όμορφο VIDEO, με τον ταλαντούχο φόργουορντ να θυμάτα τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ - όταν ήταν παίκτης της Αναντολού - και να έχει μία καλή κουβέντα να πει για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ ακόμα δεν έχει ξεχάσει το πώς αποκλείστηκε πέρυσι με την φανέλα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό στην φάση των 8 της EuroLeague. " Ήμασταν τόσο κοντά στο Final Four πέρσι. Ήμασταν μπροστά με στην σειρά με 2-1 και είχαμε προβάδισμα 15 πόντων στο πρώτο ημίχρονο του τέταρτου ματς στην έδρα μας, αλλά χάσαμε την ευκαρία" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός στο VIDEO που ετοίμασε για να τον παρουσιάσει η EuroLeague.

Πλέον όντας παίκτης της Χίμκι, ο Αμερικανός ελπίζει όλα αυτά να αλλάξουν με τη νέα του ομάδα, ενώ δεν αμέλησε να πει καλά λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:. " Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κερδίσουμε τον τίτλο στην VTB League για να παίζουμε στην EuroLeague. Έχουμε όμως καλή ομάδα και σπουδαίο προπονητή που έχει ξαναπάει στο Final Four στο παρελθόν με άλλες ομάδες".

Κάπου εκεί εμφανίζεται στο VIDEO ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δηλώνοντας πως " όλοι στην ομάδα είχαμε ένα καλό προαίθημα για τον Τάιλερ. Είχε καλή σεζόν με την Εφές και ξέρει τι είναι Μόσχα και τι είναι Χίμκι, κάτι που έχει σημασία για εμένα".

Ο Αλεξέι Σβεντ στην συνέχεια δηλώνει πως " όλοι είναι χαρούμενοι να είναι συμπαίκτες του. Πηδάει ψηλά, μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να κάνει τάπες, να παίξει άμυνα, να βάλει τρίποντα και όλοι θέλουν να έχουν έναν παίκτη σαν αυτόν", με τον Τσάρλς Τζένκινς να συμπληρώνει: " Είναι εξαιρετικά αθλητικός και πολύ καλός αμυντικός με μακριά χέρια και σουτάρει καλά".

Ο επίλογος πάντως έρχεται διά στόματος Χάνεϊκατ: "Από εμας εξαρτάται. ¨Εχουμε το κατάλληλο υλικό, προπονητή και σύστημα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Φτάσαμε μέχρι εδώ και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα στο μέλλον".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ