EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Η καλύτερη ΤΣΣΚΑ της επταετίας"

Μπαρτζώκας: "Η καλύτερη ΤΣΣΚΑ της επταετίας"

Έτοιμος για τα Playoffs της EuroLeague ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την κορυφαία ΤΣΣΚΑ Μόσχας των 6-7 τελευταίων χρόνων.

Χαρούμενος για το γεγονός ότι η Χίμκι θα συμμετάσχει στα Playoffs της EuroLeague, o Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αρκετά ρεαλιστής για να γνωρίζει πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε, μάλιστα, τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της τελευταίας επταετίας στους γείτονές του, τους οποίους θα αντιμετωπίσει αύριο στο Game 1 της σειράς.

" Όλοι προσπάθησαν να βρεθούν στα Playoffs, για εμάς είναι τιμητικό που φτάσαμε εδώ. Από την άλλη, όλοι ήθελαν να αποφύγουν την όγδοη θέση για να γλιτώσουν την κορυφαία ομάδα. Η φετινή ΤΣΣΚΑ, είναι η καλύτερη ΤΣΣΚΑ των τελευταίων έξι-επτά χρόνων" σχολίασε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: " Πήραν εύκολα την πρώτη θέση, ενώ εμείς δεν είχαμε τον τελευταίο μήνα υγεία. Χάσαμε πολλούς παίκτες με τραυματισμούς, γεγονός που δεν μας επέτρεψε να βρεθούμε πιο ψηλά στην κατάταξη. Είναι σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε. Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, το πλάνο μας".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ