ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Καλάθης απέρριψε πρόταση της Χίμκι"

"Ο Καλάθης απέρριψε πρόταση της Χίμκι"
EUROKINISSI

Για πρώτη φορά, ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι παραδέχθηκε δημόσια πως η ομάδα της Μόσχας προσπάθησε να αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Νικ Καλάθη. Δείτε τι είπε και για τον Κρις Σίνγκλετον.

Η σημαντικότερη κίνηση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2018, ήταν ξεκάθαρα η παραμονή του Νικ Καλάθη στην ομάδα. Οι πράσινοι κράτησαν τον ηγέτη τους, εκείνος δεν μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευθεί με συλλόγους από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και όλοι συνέχισαν ευτυχισμένοι τη ζωή τους. Σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2019, έγινε γνωστό από... επίσημα χείλη πως η Χίμκι ήταν μία από τις ομάδες που είχαν βάλει τον 29χρονο άσο στο στόχαστρό τους.

" Ο μόνος παίκτης που δεν καταφέραμε να υπογράψουμε, ήταν ο Νικ Καλάθης! Προσπαθήσαμε να πάρουμε αυτόν τον αστέρα, όμως δεν ήταν εύκολο. Ο Παναθηναϊκός του έκανε μια πολύ γενναία προσφορά και η προτεραιότητά του ήταν να μείνει στην χώρα του, να συνεχίσει να παίζει εκεί" υποστήριξε ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμι, Πάβελ Αστάκχοφ στην Izvestia και πρόσθεσε: " Ο Σίνγκλετον, από την άλλη, δεν έκανε και τόσο εντυπωσιακή χρονιά πέρυσι, οπότε δεν τον θεωρήσαμε μεταγραφικό μας στόχο. Αναζητήσαμε παίκτες στο NBA Summer League για τη θέση του ψηλού και αποκτήσαμε τον Τζόρνταν Μίκι που έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ